Rondje La Solana en Llosa de Camacho

Rondje La Solana en Llosa de Camacho

Richard Schouten heeft de volgende bestanden met u gedeeld:
2 Verlaten huisje IMG_6576.JPG 3 Jalon Vallei IMG_3212.JPG 4 Top van de La Solana…JPG 5 Top van de La Solana…JPG 6 Bergrug op de top va…JPG 1 Zicht op de Jalon Va…JPG
en 3 extra bestanden.
Toon bestanden share.ziggo.nl/ajax/share/0aab6c2105d4f64ca8a44fb5d4f64a85870a02d0d5a4236f/1/8/Mzc
De link verloopt op 29 april 2021
———————————————
Rondje La Solana en Llosa de Camacho
In tijden van Corona zijn de mogelijkheden om dingen te doen beperkt. Gelukkig zijn de covid cijfers van de Costa Blanca het beste van heel Europa. De overheid en de mensen zijn voorzichtig en de mogelijkheden om wat te doen zijn gelukkig legio. Wij maken regelmatig mooie wandelingen in de omgeving en sluiten dat af met een late lunch c.q. een vroeg diner. Lekker op een terrasje in de zon en genieten van het lekkere eten tegen schappelijke prijzen.
Meestal rijden we naar een leuk plekje in de nabije omgeving om daar vandaan een flinke wandeling te maken. Maar dit keer vertrekken we vanuit onze villa en lopen we een rondje om onze eigen berg La Solana.
Als we de straat uitlopen zijn we 100 meter onderweg al in de vrije natuur. Onderweg komen we niemand tegen, als we ten minste de wilde geiten niet meetellen. We zien enkele verlaten huisjes, waar vroeger wellicht geitenhoeders verbleven. Op de top van de La Solana heb je een prachtig uitzicht over de bergen, de dorpjes in de omgeving en zie je aan drie kanten de zee.
Vanuit Llosa de Camacho is het nog een stukje lopen naar Alcalali, waar we heel toepasselijk bij restaurant La Solana een heerlijk 3 gangen diner nuttigen. Inclusief een fles wijn krijgen we voor 2 personen een rekening van € 34,50. Voldaan lopen we het laatste stukje naar huis.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *